Контакты: (066) 138-34-17; (067) 111-23-99 viber

ТРОХИ ПРО ВІКНА

  Металопластикові вікна вже давно увійшли в наш повсякденний побут і встигли себе зарекомендувати як надійний засіб для збереження необхідного мікроклімату в нашому домі. Але мало хто знає, що для того, що б вікно виконувало всі свої функції в повному обсязі, воно повинно бути грамотно спроектовано, якісно виготовлено і якісно змонтовано. Але навіть, якщо ваше вікно було виготовлено та змонтовано бездоганно, йому все одно необхідно проводити технічне обслуговування (регулювання і змащування фурнітури, заміну ущільнювача …).

    Які ж ознаки необхідності проведення технічного обслуговування ваших вікон? Все дуже просто, якщо ваше вікно при закриванні затирає, або туго повертається ручка, або стулка не стає в одне зі своїх функціональних положень (зимове провітрювання або звичайне провітрювання), або ж в закритому положенні з стулки просто дме, то вам негайно варто звернутися до фахівців.

 Проведення технічного обслуговування або навіть ремонту може знадобитися і набагато раніше, якщо були допущені відхилення при виконанні одного з перерахованих вище етапів, наприклад етапу виготовлення. На початку свого розвитку у всіх виробників, технологія виробництва і використання устаткування, були приблизно однаковими. Торгова націнка і існуючий ажіотаж на ринку змушував думати виробників тільки про збереження якості та збільшення обсягів виробництва. Потім ринок став укрупнюватися, і кількість виробників зросла, маржа зменшувалася, і щоб не втрачати свій заробіток, деякі недбайливі виробники стали застосовувати так звані “ноу-хау” такі як: зменшення перетину армуючого метала, дешеву фурнітуру і т.д. Додамо до цього допущені помилки при монтажі, і все, вашим вікнам незабаром просто необхідна буде допомога.

   Тому, якщо ви виявили будь-які відхилення в роботі ваших вікон, подаруйте їм технічне обслуговування, це дозволить продовжити життя ваших вікон і відновити їх повну функціональність, вони ж на знак вдячності вам подарують необхідний комфорт і мікроклімат у вашому будинку!